Secure ordering     Orders placed by 10pm will be shipped today    Free shipping (click here)*

Select country:
COM

0 products - €0.00

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.

Return to Previous Page

L'Oréal Serie Expert Vitamino Color A-OX Gift Box

L'Oréal Serie Expert Vitamino Color A-OX Gift Box

Product code: 6379
Stock info: in stock

De L'Oréal Serie Expert Vitamino A-OX Gift Box bevat de populaire L'Oréal Serie Expert Vitamino Color A-OX Shampoo 300ml en het L'Oréal Serie Expert Vitamino Color A-OX Masker 250ml. Het ideale cadeau voor mensen met gekleurd haar! 

Read full description
OR

Regular Price: €43.90

myHair price: €18.95

(incl. VAT)
57% Discount

Details

Product code:6379

De L'Oréal Serie Expert Absolut Repair Gold Gift Box bevat de populaire L'Oréal Serie Expert Vitamino Color A-OX Shampoo 300ml en het L'Oréal Serie Expert Vitamino Color A-OX Masker 250ml

  • De L'Oréal Serie Expert Vitamino Color A-OX Shampoo 300ml is een beschermende shampoo voor gekleurd haar. Zorgt voor een nog langere intense kleur, en maakt het haar zacht en glanzend. Breng de shampoo aan op vochtig haar en masseer het in totdat het schuimt. Spoel het haar vervolgens grondig uit.
  • De L'Oréal Serie Expert Vitamino Color A-OX Masker 250ml is een masker om gekleurd haar intens te verzorgen. Geeft het haar glans, zachtheid en een diepere kleur. Zorgt voor behoudt en herstel van de kleur zonder te verzwaren.Verdeel een hoeveelheid ter grootte van een munt aan op gewassen, handdoekdroog haar. Focus hierbij op de lengten en de punten. Laat dit 1 minuut intrekken en spoel het daarna uit.

Write Your Own Review

You're reviewing: L'Oréal Serie Expert Vitamino Color A-OX Gift Box

Order.

or do you still have questions? Call: 0031-(0)852 100 203

L'Oréal Serie Expert Vitamino Color A-OX Gift Box